
Göztepe, David Tijanic’i Al Adalah Takımına Kiraladı
İzmir temsilcisi Göztepe, David Tijanici Al Adalah takımına kiraladı. Oyuncudan bir türlü istediği performansı alamayan Göztepe, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Adalah takımı ile oyuncunun transferi için anlaştı. Suudi Arabistan ekibi oyuncuyu Göztepe’den satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladı. Yapılan transfer anlaşmasının ardından Göztepe oyuncusunun transferi ile ilgili açıklama yaptı.
Geçen sene istediği performansı sahaya yansıtamayan ve küme düşen Göztepe, bu sene yoluna Spor Toto 1. Lig’de devam ediyor. Transfer sezonu ile birlikte İzmir takımında hareketli günler yaşanıyor. Takıma yeterli katkıyı sunamayan bir oyuncu ile daha yol ayrımına gidildi. Göztepe geçtiğimiz günlerde Almanya takımlarından Hertha Berlin kadrosunda yer alan ve sezon başında kiralık olarak anlaşmaya vardığı Mesut Emre Kesik ile yolları ayırmıştı. Yapılan yeni açıklamada ise sarı kırmızılı takımda David Tijanic’in satın alma opsiyonu ile beraber Suudi Arabistan’dan Al Adalah takımına kiralandığı duyuruldu. Göztepe Kulübü’nün yapmış olduğu açıklamada futbol takımı kadromuzda yer alan David Tijanic satın alma opsiyonu dahil olmak üzere sezon sonuna kadar Suudi Arabistan ekiplerinden Al Adalah’ya kiralandı ifadeleri kullanıldı.
David Tijanic Bu Sezon İstenilen Performansı Gösteremedi
25 yaşındaki David Tijanic bu sezon istenilen performansı gösteremedi ve Göztepe için hayal kırıklığı oldu. Bu sezon 20 maçta Göztepe formasını giyen oyuncu Bu maçlarda sadece 2 gol attı ve beklentilerin altında kaldı. Etkisiz performansının ardından Göztepe ile yolları ayrılan oyuncu Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu. Şimdilik takımdan kiralık olarak ayrılan oyuncu önümüzdeki sezon satın alma opsiyonu ile Suudi Arabistan takımının kadrosuna bonservisi ile birlikte katılacak.
Sakaryaspor Maçı Öncesi Anlaşma Sağlandı
Spor Toto 1. Lig’de mücadele veren Göztepe ‘de, Sakarya maçı öncesi anlaşma sağlandı. Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde David Tijanic’in transfer anlaşması gerçekleşti. Göztepe Altay maçında çıkan saha olayları nedeniyle aldığı seyircisiz oynama cezasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesi Suudi Arabistan takımlarından Al Adalah ile anlaşan oyuncunun kadroda yer alması beklenmiyor. Orta saha mevkisi’nde görev yapan David Tijanicin yeni adresi böylece belli oldu.
Genç oyuncuya Polonya ve Hırvatistan takımlarından da teklifler yapıldı ama oyuncunun bu teklifleri reddettiği öğrenildi. Sloven orta saha oyuncusu Göztepe’den kiralık olarak Suudi Arabistan Ligi’nde bulunan Al Adalah takımına gidecek. Suudi Arabistan takımlarından Al Adalah ile anlaşan David Tijanic bu takımda sezon sonuna kadar kiralık oynayacak. Daha sonra Al Adalah takımı tarafından bonservisi alınacak olan sloven oyuncu Böylece Göztepe’den ayrıldı. Hem Göztepe yönetimi hem de Al Adalah yönetimi oyuncunun transferi için prensip anlaşmasına vardı.
David Tijanic Kulüp Tarihindeki En Yüksek Bonservis Bedeliyle Transfer Olmuştu
Suudi Arabistan Ligi’ne gidecek olan David Tijanic kulüp tarihindeki en yüksek bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Göztepe Kulübü’nün bugüne kadar tarihinde en yüksek bonservis bedelini ödediği oyuncu 1.5 senedir forma giydiği İzmir ekibinde istenileni ortaya koyamadı ve sık sık eleştirildi. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun Sakaryaspor ile oynanacak mücadelede kadroya alınmayacağı ve hafta içinde Suudi Arabistan’a giderek Al Adalah takımı ile mukavele imzalayacağı ifade edildi.
Orta sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Göztepe seyircisiz maçta Sakaryaspor’u konuk edecek. Maç öncesi Göztepe’nin 24 puanı bulunurken Sakaryaspor 25 puanda. Küme düşme hattının hayli üzerinde olan iki ekipte mücadeleyi galibiyetle kazanmak ve üst sıralara tırmanmak istiyor. Her iki takımın amacı da ligin ikinci yarısında etkili bir performans göstererek ilk 7’ye girmek ve Süper Lig için playofflara katılmak. Her iki takımın arasındaki mücadeleye Joybet ile katılarak heyecanı ortak olabilir ve bahislerinizi alabilirsiniz.